Wezp-Vriendenactie

Hebben je vrienden al een goede boekhouder?

We hebben er wel wat voor over als jij ons aanbeveelt.

Om nieuwe klanten te werven maakt Wezp onder meer gebruik van diverse ‘boekhoudervergelijkingssites’. Misschien ben jij ook wel zo bij ons beland.

Wat je misschien niet weet, is dat dit soort diensten een hoop geld kosten om er gebruik van te maken en “Joehoe zzp’ers, Wezp is een goede boekhouder!” te mogen roepen.

Liever hebben wij dat jij ons aanbeveelt. Dan geven we dat geld aan jou, hadden wij bedacht.

Dan ga je zo van: “Ik weet nog wel een goede boekhouder. Zit ik zelf ook bij. Wezp. Ja, W-E-Z-P, punt nl. Bel Bas op 06-18208115. Hij doet de nieuwe klanten. En noem mijn naam, dan krijgen we korting”.

Spreek je een vriend of collega-zzp’er die zoekt naar een boekhouder? Nodig hem of haar uit als je blij bent met Wezp. Dan betalen we je telkens 60 euro als een van je vrienden zich aanmeldt*. En zij krijgen een heel betaalbare boekhouder en een uitgebreide onboarding. Zo hebben we een win, win, win, toch?

Het zou heel fijn zijn als je dit wil doen. Dank je wel, alvast.

Maak een afspraak

Wezp boekhoudservice.
Ideaal voor zzp'ers
in de beveiliging. in de kinderopvang. in de bouw. in de zorg. in de logistiek. in de consultancy. met een taxi. met een beautysalon. met een creatief beroep. die verkopen op Bol.com.

* Let op: dit aanbod is geldig tot 1 juli 2024

Dan geven we dat geld aan jou, hadden wij bedacht.